Legacy

Assalamualaikum, hola holi cikebum cikebum..okay abaikan haha hmm .. okay title post kali ne ada kaitan dgn "telenovela" yang tengah hangat aku layan waktu cuti ne.. hoho, actually first tgk xminat cause aku xtau jalan crta dia, well slama ne terkurung kat bilik ku yang lagi tercinta nun jauh di kiykiy, eh sorry, i mean, ex- bilik haha.. okay sorry over lagi.. so bebalik kpd crta td, hehe aku layan crta tuh pun sbb mami aku yg minat.. but at last aku pun ter-minat jgak.. btw aku bkn nak crta sgt pasal crta tuh.. just soundtrack dia menarik hati aku.. well xtau kenapa la kan.. so nak share ckit lyric lagu tuh...sat ehhh satttt >_<


I Know He's There Waiting For Me 
How can this be
You can’t wait for me
We hoped for the best when we parted

I see you now
Loving someone else
Is she better than me

Take this pain
Off my chest
Thought of love will last

I’m hoping to find another
Someone better
Who’ll treat me like a queen

Someone who listens
Someone who cares
And takes me just as I am

I know he’s there watching over me
(I know he’s here)
He is so ready to believe in me (believe in me)
I know he’s there waiting for me (waiting for me)

#okay cukup, nak dgr lagu ne? search la kat you-tube heeeee .. okbai *winkwink* 
Reactions:

0 comments:

CopyRight 2011♥ Me Myself My Life Story ♥