Cuti Sem ♥

Assalamualaikum again and again ~ Teehee ! ^^ okay, memandangkan aku sekarang sangat amatlah bosan, walaupun agak lambat nak story mory pasal cuti sem aku tapi xkesah la, nak coret2 jgak sbb suka suki aku la kan.. hewhew >_< ... okay, cuti sem aku kali ne aku banyak habiskan masa kat rumah, xpala kan, sbb nanti aku pasti akan rindu "RUMAH" jgak hmm okay xpayah nak touching2 sangat,  nanti ada orang kata aku ngada2 pulorkk hoho, okay abaikan, selain kat rmh tolong mami aku jaga budak darwish yang dah besarr plus nakal tuuhh.. hehe aku ada jgak jumpa syg aku.. eh  bukan syg yg tuuuuuhh.. syg yg ne bestie2 aku.. first my chi wen familia.. alhamdulillah, hubungan kami masih mcm dlu, happy dpt bestie mcm along, juju, sharin.. dorang awesomeee sangat awesomeeee ... hmm nak post gambar masa jalan2 ngan dorg tapi, along blm bg gmbr tuh ohhh sedeyyy T___T xpa, smpai kiykiy I mintak eehh heewhew.. Then aku ada jgak hangouts dengan bestie2 ku yg tercinta jgak.. cik ija, ain, n sis tracy, plus xiuxiu pun ada join mmg "terbaikkkkk" la dorg.. happening habis kalau jalan ngan dorg.. boleh2 pipi aku mengembang sbb asyik ketawa jak heeee .. gonna miss them later..

this is my sis tracy ~
cik ain suhada phewww~ ^^
this is my acik ijaaa peace yooo >_<
cuba zoom in yg 2 org kat blkg tuh >_<

# gonna miss them later... xoxo ^^



Reactions:

0 comments:

CopyRight 2011♥ Me Myself My Life Story ♥