UiTM Dihatiku ♥


                Assalamualaikum !! ehem ~ lama gilak x update blog .. hehe .. howawu bloggyyy sekaliann ?!  Memandangkan blog ne dah berhabuk tahap gaban .. so aku update ckit la ya .hehe
Setelah sekian lama menghilang sbb kerja dulu and now I'm Here !! saya di UiTM Sabah suda baaahh !! UiTM dihatiku la katakan. hihi . Alhamdulillah berjaya jugak melangkah kaki kesini, hidup kat cne okay la .. masih baru lagi so just go with the flow org putih kata .. haha. 

ne masa hari last MDS :))
ne sahabat yg menceriakan hari2 aku di UiTM ne :)) saranghaeee ♥
ne pemandangan dari hostel :)   

kat sana tuh hostel cluster B kami cluster A :))
Sorry xpndai ambik gmbr actually ngeee :))
    OkayOkay , stakat ne la dulu yer .. nanti aku update lagi, actually banyak nak cerita ne tapi xtau npa xblh curahkan idea tuh .. hihi maybe kepala serabut kot . Hmm , okay dengan nada yang sama maksudnya to be continue la ne hahaha. Okay ! Assalamualaikum :)))))



Reactions:
CopyRight 2011♥ Me Myself My Life Story ♥