A Song For My Besties ♥

Sahabat by Najwa Latif

Kau ada dikala ku suka ,
Dikala ku duka ,
Setiap tangisan dan juga ketawa ,
Kau ada dikala ku perlu ,
Setia menemaniku ,
Pegang erat tanganku bila aku jatuh .

Kaulah yang selalu ,
Selalu menemaniku ,
Mendengar kisah pahit manis hidupku 

Kaulah yang disitu setia menunggu ku 
Kaulah yang satu  ,
Menjadi sahabatku

Ku tahu ku kan selalu ada ,
Pada dirimu  ,
Dan ku harap kau juga rasa begitu

Kaulah yang selalu  ,
Selalu menemaniku ,
Mendengar kisah pahit manis hidupku

Kaulah yang disitu setia menungu ku 
Kaulah yang satu  ,
Menjadi sahabatku

♥ SAHABATKU ♥


p/s : I ♥ U all so much .. Thanks for everything ♥ =')

Reactions:

Assalamualaikum ~


Helo Milo ~ oppss.. Asalamualaikum !! hehe .. hai bloggie2 sekalian .. hehe lama x conteng2 kat blog ne ... errmm ,, dah berhabuk dahhh .. perrrgghhh !! Fuihhhhhhh ~ hahaha .. so , harine nak update2 ckit blog yg xberapa nak cantik ne .. hehe .. urm , exam week belom habis lagi ..kena struggle lagi dengan emosi yg xberapa nak stabil .. dengan "sore throat" lagi !! urm .. harap cepat lah sembuh ,xlarat rasa nak ambik exam dgn keadaan tekak mcm ne .. huhu .. dalam menghitung hari2 terakhir sekolah ne , terfikir la , apa nak buat nt time cuti ... holiday? working? etc ... ? hahaha.. xtau la , panjang sgt cuti .. yang pasti , gonna miss my besties ... huhu "tracy ,cik ija ,ain ,fra ,biah ,farisya" ermmm ..akan rinduuuuu kamu sgt3 .. rindu my classmate also .. punya la bosan kan nty ... about "him" urm .. honest  , i'll miss u also dear ! haha .. ok cop2 ! jangan jiwang lebih2 .. haha ..so , entry kali ne just nak lawat2 blog yang dah berhabuk ne jak ... kena study dulu !! nty dah cuti boleh la conteng hari2 kat cne ! btw wish me a luck for my STPM ! haha *winkwink* *hughug* *muaccckkkks* (^ ^,)
Reactions:
CopyRight 2011♥ Me Myself My Life Story ♥