Alhamdulillah ~ Hola My 2nd Sem ! ^^

Assalamualaikum bloggy! After a long time no posting any post here so harine nak post ckit la.. so this is it ! im done my first sem in UiTM. Result ?? hmm Alhamdulillah mgkin berbaloi dgn usaha yang tak seberapa tuh. so rasa bersyukur itu pasti ada tapi pastinya ada jugak sedikit kekecewaan melanda sbb xdapat capai DL tuh ! argghh.. but mcm nasihat mami, nenek, uncle, my friends "masih ada 5 sem, do ur best" !! =)

Well xlama lagi kna teruskan perjuangan sbb 2nd sem akan bermula this "MAC" ! omoooo ! mcm kejap jak kan? so aku kna tinggalkan rumah lagi, gonna miss my home, my family.. hmm xapalaaa.. cuti sem nanti bulan 6 jgak kan .. xlama tuh faz xlama.. just focus on your study ! xboleh main2 dah sem ne mcm sem lepas... kena usaha lebih banyak lagi.. So ! kepada bestie2 ku, acik ija n sis tracy ! kamu dah masuk penzara dah kan? penzara la sangatttt ! *matakeatastangandibahu* hehe so take care sista2 ku.. gonna meet uols again masa cuti sem nanti.. congratulations for result kamu =) do ur best for this sem  ! InsyaAllah blh dapat DL ! hehe.. to cik ain suhada makamaka kita akan jumpa d kiykiy dear housemate ! congrats jgak result anda ! =) 

Untuk sahabat2 UiTM dihatiku ! my coursemate ! my classmate ! my roomates ! hehe congrats jgak untuk result2 kamu =) Alhamdulillah kita kna tambah usaha lagi, xboleh main2 dah, xblh nak tgk wayang jak ! hehe  focus niat utama kita masuk "U" so kita kna bersyukur dengan semua yang kita milliki =) sbb ada yang tak ada peluang yg sama mcm kita.. so we need to hocus focus !! harhar.. so semoga berjumpa di UiTM dihatiku.. InsyaAllah =)

#perubahan itu perlu, berubah untuk menjadi yang lebih baik =)






Reactions:

0 comments:

CopyRight 2011♥ Me Myself My Life Story ♥