IQ Kreatif

Assalamualaikum semua .. ehemmmsss.. check check check .. achummm ~ oppssss .. sorry sorry , hehe ..cik faz baru dilanda demam yg sangat memenatkan dan merimaskan.. huhu .tapi alhamdulillah harine dah okay ckit .. hehe , nak tau bila cik faz demam? "nak jgak bgtau" ahaha lepas ikut activity IQ Kreatif kat libry harituh hari sabtu "17/12 .. terus demam .. huhu cian kan ?  kiki ..mmy kata kna angin .. angin? oh tidak ! haha .. okok .. dah dah , nak crta pasal activity tuh .. so ,dlm activity tuh ak satu group ngan cik ija hihi ..
Kami kump 9 .. "Kawaii Chingu" haha
okok.. actually , kami ikut activity ne just for fun , x kesah la menang atau tak , yg penting enjoy ! dpt ikut pun sb ada kakak kat libry tuh offer sb kami rapat dgn dia .. hehe , at first ,fikir argh ! boleh ker menang? malu la kalau kalah ngan budak2 .. haha.. tuptup , tgk org besar pun ada .. maksud aku besar golongan dewasa .. so , bukan la kami yg paling ehemm ! "paham paham laaaaa" haha
yg ne kakak2 ngan abg2 yg b'tugas untuk activty tuh.. =)
mmg fun lah ikut activity tuh d'samping dpt "duit" haha sapa nak bg kan? walaupn cuma Rm30 jak .hihi . ok , cta ckit pasal game tuh ,dia ada 3 sesi ,1st 10minit ,2nd 5 minit ,3rd 3minit . ayat untuk 1st sesi "aku tak ingat la " haha .. 2nd perpustakaan 3rd profesional . so dari ayat tuh kena bina b'berapa ayat lagi ..xla susah sgt kan.. tapi kalau otak dah tepu .. haaaa , susah yaaa amattt ! haha
yg ne kump lain..yg bju hitam ngn kuning tuh nama kumpnya "ANGRY BIRDS" hihi =D
hehe .. so , mcm yg ak ckp td ,kami dpt saguhati jak RM30 b'serta sijil penyertaan , okay la kan? hehe
Rm30 yg telah habis d'gunakan di ZIPANGU hahaha
ne sijil diaaa..hehe ak xpandai nak snap .. :p
cik ijaaaaaa =)
meeeeee [^ ^,]
p/s : we're having so much fun here before "Demam Melanda" herk -hugh ~ 

Reactions:

0 comments:

CopyRight 2011♥ Me Myself My Life Story ♥